We stellen ons graag aan je voor:

Anton van Dam

Ik ben Anton en geboren in Emmeloord. Op mijn 15e ben ik gestart met de kappersopleiding in Zwolle. Na twee jaar ben ik naar Lelystad vertrokken en heb daar 5 jaar een kapsalon gerund. Op mijn 23e jaar ben ik mijn eigen salon begonnen in Emmeloord. Wij hebben een mooi team en kunnen met trots zeggen dat wij allemaal gek zijn op ons vak. Ik zeg altijd dat ik geen werknemers heb maar extra familie. Ik sta voor kwaliteit, kwantiteit, sfeer en passie.

Iedereen die hier komt moet het gevoel hebben dat hij thuis is.

Annelies de Vries

Annelies komt van oorsprong uit Brabant en is nu woonachtig in Luttelgeest. Een dochter van een tuinder en heeft van haar ouders geleerd om goed en zorgvuldig met bloemen om te gaan. Liefde voor de bloem is essentieel. Dit komt in het kappersvak dan ook goed tot zijn recht. Als je met haar werkt dan moet je weten waar de balans ligt en hoe je daarmee omgaat.

Annelies is er voor jou en zal ieder voorzien van een goed advies.

Janna Post

Janna van Urk. Zoals de meesten weten zijn Urkers harde werkers en eisen veel van zichzelf. Met passie en overtuiging doet zij dan ook haar werk. Janna zal er voor zorgen dat u met de juiste kleur en voldoende voorlichting over de verzorging tevreden naar huis gaat.

Daarom zijn wij blij met Janna in ons team.

Brecht Kingma

Brecht is onze jongste aanwinst en zal zich zeker opwerken tot een goede stylist. Brecht is een geboren Emmeloorder en bezit veel doorzettingsvermogen. 

Brecht is gewoon Brecht. U zult haar gelijk herkennen.